random peygambere maymun demek 

kapat
  1. herhangi bir peygambere maymun demektir, saygısızlıktır. tanım bitti mi abi ?

abi ayıptır lan, rastgele bi peygambere çıkıp maymun demek,
    deden lan o senin saygılı olsana hayvan erif,
    alenen şerefsizlik ya, ne demek lan soyundan geldiğim adamcağıza sen kalk bugün kü velet, sırf pc kullanabiliyosun diye maymun der, adamı ateşte cızbız yaparlar aslanım, bızzığını ateşle dağlarlar.

görürüm ben sizin maçanızı karşınıza çıktığında,
    4.5 metre boyu varmış olm adem'in,
    kodun mu hepinizi 3 er 5 er cehenneme postalayacak.

vur adem baba vur,
    ellerine sağlık...
    #3719431 (intihar pompacisi, 25.07.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

random peygambere maymun demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. random peygambere maymun demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu random peygambere maymun demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eline top yakismayan basketbolcular » medyaya inanmak » kisil » eczaci » my cherie amour » st jakob park » gammaz maasi » deniz feneri dernegi davasi » kocaman pisisi olup kimseye gostermemek » radikal zaman ve taraf uclusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games