rampalarin ustasiyim gozlerinin hastasiyim 

kapat
  1. genellikle kamyonların arkasında yazar. birde allayıp pullayıp en görünen yere yazarlar. altında bir çift göz resmi vardır. rengide kesin mavidir.
    #309636 (maksat muhabbet, 04.06.2006 00:19)
  2. kamyon arkası yazılarındandır.
    #368250 (mintiminti, 23.06.2006 07:00)
  3. tipik kamyon,minübüs ve ticari taksilerin arka taraflarına yazılan ve gören insanların da merakla aceba ne yaıyor orda diye merakla okumaya çalıştıkları yazı...
    #368280 (feyza, 23.06.2006 09:34)
  4. sözlük versiyonu için

(bkz: entrylerin ustasıyım sözlüğün hastasıyım)
    #379231 (6.4.r.1.$.h, 27.06.2006 17:05)
  5. (bkz: elliyle gidiyorum seni seviyorum)
    (bkz: vitesi bire kafayı sana taktım)
    (bkz: gözlerin yeşil diye seni sevmeye mecbur muyum)
    #379246 (parkinson, 27.06.2006 17:11)
  6. avrupa yakasindaki duvar yazısı tadında yaşanan makbule-izzet aşkında araya sıkıştırmadıkları için eksikliği hissedilen * * * * cümle.
    #1664230 (shinobi, 20.05.2007 02:15)
  7. cicek abbas adlı filmde ilyas salman ın ağzından duyduğumuz deyiş.
    #1664234 (pygmalion, 20.05.2007 02:17)

© 2008 - uludağ sözlük

rampalarin ustasiyim gozlerinin hastasiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rampalarin ustasiyim gozlerinin hastasiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rampalarin ustasiyim gozlerinin hastasiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ertugrul saglam in istifa etmesi » imam hatip liseleri » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » ahmet turk » ukte doldurmak » kurdish rebels » devamli bel alti baslik acmak » fair tail » ac gitsin » i can football » sol frame in mahkemeye donmesi » ersun yanal » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » hamo » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » slaven bilic » taraf olmak » cemo » serdar ortac » besiktas » adana da starbucks olmamasi » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » prisoner » hos sohbet » zakk wylde » gobekli » dalibor bagaric » entry ve nick uyumu » saci makineye vurdurmak » metin fidan