ramiz ilker 

kapat
  1. emekli hava pilotu tuğgeneral. ilk olarak vedat yenerer'in haberturk'te yayınlanan bir programında görmüştüm kendisini. daha sonra ceviz kabuğu gibi programlarda da boy göstermeye başladı. gaza geldiği zaman program sunucularını bile çok feci fırçalar. kendine has bir gaza geliş şekli vardır.
    #1026165 (chilavert, 20.12.2006 12:46)
  2. şimdilerde cuma akşamları mesaj tv de emekli üsteğmnen abdullah ağar la birlikte bir tartışma programı yapmaktadır. oldukça ateşli bir kişiliğe sahip olduğundan zaman zaman bir generale yakışmayacak bir üslup kullandığı görülmektedir.
    #1341646 (shalamar, 24.02.2007 10:07)
  3. fox tv'de nazlı ılıcak'ı ayar manyağı yapmış emekli general.
    #1744890 (Bohemian Rhapsody, 09.06.2007 18:06)
  4. http://www.milliyet.com.t...07/06/11/son/sonyas02.asp

az bile demis...
    #1753048 (ericadamstr, 11.06.2007 11:40)
  5. an itibarıyla avrasya tv'deki ceviz kabuğu programına telefonla katılmış; konuştukça coşmuş, coştukça konuşmuştur. son olarak, "böyle büyük bir askerî gücümüz var ve kullanamıyoruz" gibisinden bir lafla hulki cevizoğlu'na* çemkirmiştir. bu lafın sonrasında heyecanlanan cevizoğlu, ortamı soğutmak için reklama girmeyi teklif etmiş; emekli hava pilotu tuğgeneral ramiz ilker de kabul etmiştir. reklamların bitmesini heyecanla bekliyoruz*.
    #4072422 (tarumar, 11.10.2008 01:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ramiz ilker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ramiz ilker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ramiz ilker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ramiz ilker. Copyrights of the articles are belong to their authors.