rambo 3 

kapat
  1. rambo'nun afganistana gittiği ve kaçırılan albay'ı kurtardığı ilk kan filmlerinin en son çevrilmiş olanı.
    #836858 (hendrix, 09.11.2006 19:22)
  2. film aynen şu yazıyla bitmiştir. "bu film afganistan'da rusları yenen kahraman afgan mücahitlere ithaf edilmiştir."
    #2856331 (tuhh kahretsin, 18.01.2008 12:02 ~ 12:03)
  3. bu filmi bizim akpli yöneticilere çevirtip çevirtip izletmek ve akabinde şu soruları sormak lazımdır:
    1)amerika afganistan'a rusya ile savaşmaya gitmişti ya hani ? nereden çıktı bu taliban ?
    2)şimdi afganistan'da amerika kiminle savaşmaktadır?
    hani rambo ve albay afganları ruslardan kurtarmak için gittiler ya.dostlar ya afganlarla.
    3)neden çıkmıyorlar bu kadar zamandır afganistandan? yoksa afganistan dünya uyuşturucu pazarı'nin merkezi mi?
    #3176806 (kaizersoze, 22.03.2008 18:28)
  4. bizim islamcı cevrelerin kendisine dokundugu icin hep red ettigi, ancak amerika'nın sovyete karsı islamcı kesimleri desteklemesinin ve yesil kusak olarak onları guclendirmesinin kaydı film. afganları, islamcıları rusyaya karsı destekle, boyle filmler cek, sonra asırı guclenince naptım ben de, ezmeye calıs..
    (bkz: taliban)
    (bkz: yesil kusak)
    #3479821 (atgmuls, 01.06.2008 20:21 ~ 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

rambo 3 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rambo 3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rambo 3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ma vie n est pas une comedie romantique » yalnizlik » morpapatya » denizden cikan babasini mangal yapan adam » nuche erleni » ellen degeneres » the tea party » 12 eylul 1980 sonrasi apolitik genclik zirvasi » kutsalkitap org » askere kimse gitmezse sehit de vermeyiz dusuncesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games