ramazanda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ramazanda yapilabilecekler
  2. ramazanda 5 yas sendromu
  3. ramazanda alkol kullanmamak
  4. ramazanda balik tutmak
  5. ramazanda dincilerin hortlamasi
  6. ramazanda dilencilerin hortlamasi
  7. ramazanda davulcularin ne ise yaradigi
  8. ramazanda sigarayi birakiyorum
  9. ramazanda tok kalma yontemleri
  10. ramazanda icki icmemek

© 2008 - uludağ sözlük

ramazanda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ramazanda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ramazanda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» altaik dil ailesi » yasli teyze » ekmek yemeden doymamak » burak aydos » yazar olmaktan sikilan yazar » incir receli » zakk wylde » tikla arkadas bul » masaka » fosforlu prezervatif » i can football » ofsayti anlamayan kadin modeli » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » blogger » degisik yasam felsefeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » ankaragucluler saraba dustuler » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » anna politkovskaya » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » juande ramos » bosver » romanya » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » lumpen » sansini kendi yaratmak » buyuk ortadogu projesi » cagla kubat » ozgurluk ve dayanisma partisi