rakun hayvani 

kapat
  1. isminin nerden geldigi niyazi gül tarafindan:

"efendim rakun hayvanin ismi nirden geliyor.Bunlar eglenmeyi cok seven hayvanlarmis.Ormanda sürekli dere kenarinda egleniyorlarmis.ormandaki hayvanlar dayanamayip bunlari ormanlar krali aslana " kralim bunlar hic is yapmiyolar dere kenarinda paso raki kavun,raki kavun alem yapiyolar" diye sikayet ederlerken bunlarin ismi rakun olmus.Evet ben de pek inandirici bulmadim"

seklinde anlatilan hayvan.
    #390949 (timbuktu, 02.07.2006 04:02)
  2. (bkz: veteriner niyazi gül)
    #3045575 (stennlord, 22.02.2008 23:19)
  3. (bkz: ben de pek inandırıcı bulmadım)
    (bkz: de mi lan şerefsiz)
    #3045589 (goodboy, 22.02.2008 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

rakun hayvani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rakun hayvani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rakun hayvani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeter la » ben kimim » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » fringe » izmiri izmir yapan ozellikler » ulseratif kolitis » tromboanjitis obliterans » lars ulrich » karakoncolos » enkontinans » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » sinestezi » anton szandor lavey » glossolali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ehi ehi ehi » teknolojik tikyler » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » dugun » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » guitar flute and string » introjekt » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » identifikasyon » never neverland » g56ogle » ali kirca » safak sezer » faroe adalari » penis bankasi