rakibin hile yapmadigindan emin olmak 

kapat
  1. kişinin karşıındakine aşırı derecede güvenmesi ya da hileyi kendisinin yapmasıyla oluşabilecek fikri. not: 22 temmuz seçimlerinde akplilerin chp veya mhp'nin hile yapmadığına emin olduklarına eminim.*
    #2452050 (basri, 10.10.2007 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

rakibin hile yapmadigindan emin olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rakibin hile yapmadigindan emin olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rakibin hile yapmadigindan emin olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» araba kullanan erkege oral seks yapmak » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » terk i diyar » doldur bosalt » monte cassino savunmasi » kara donlu kefere » buymak » osurmak » jale » sol frame nin kahvehaneye donmesi » squadron » ucuz milliyetcilik » vennus » yusuf simsek » aksam oldu huzunlendim ben yine » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son bahar » telkin etmek » evlenirken bakire bayan aramak » messenger tv » bnp paribas » kara kara badem gozler » gokhan unal » metrobuslerdeki vip bolumu » unutma » accelerate » sakaeli kaya mezarlari » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » esmer bilgi » kulak » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi