raja bell 

kapat
  1. nba'de phoenix suns takımında oynayan, 1.96 cm boyundaki, '76 doğumlu basketbolcu.
    #1214453 (impayatoy, 27.01.2007 03:16)
  2. bir zamanlar Utah Jazz'da da top oynamış vasat basketbolcu
    #1364015 (vakatanka, 02.03.2007 01:44)
  3. kendisi dallas, philedelphia,utah gibi takimlarda oynayip nash abimizin katkisiyla basketbol seviyesini phoenix te bir adim yukarıya çıkmıştır. kobe bryant la arası çok iyidir, birbirleriyle çok sevişirler !!!
    #1364084 (sayid jarrah, 02.03.2007 02:03)
  4. kobe bryant'ın hakkında "raja who" dediği basketbolcu. savunması ve dış şutları iyidir.
    #3554187 (shaqmarion, 18.06.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

raja bell başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. raja bell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu raja bell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» su uyur dusman uyumaz » deniz » muzaffer eryilmaz » yemek secen kisinin misafirlikteki sikintisi » fotojenik » eskisehir » cennetten kovan » onca emek verilen tarlayi mundar eden uzayli » bank asya birinci lig » son anda acilan otomatik kapi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci