rahmimi 

kapat
  1. an itibarı ile çaylak olan, bir an önce yazarlığa geçip aramıza katılmasını ümit ettiğim abimdir. sözlüğe çok şey katacağına inanıyorum.

(bkz: buraya azerbaycan dan kuzenim gelecek)

ve artık yazar olmuştur. mükemmel futbol oynamakla beraber bana da birçok teknik göstermiştir. hala bacak arasından geçirmeyi beceremiyorum o ayrı. gelecekte bir aile şirketi kurup, kendisini de genel müdür yapacağız inşallah.*
    #1110451 (fewzi1907, 05.01.2007 17:25 ~ 16.01.2007 22:16)
  2. "güzel de yazıyordu nereye gitti ki" dediğim, sözlüğü bırakmamış olduğunu umduğum, devam ederse az ama öz yazan uuserlerden olacağını düşündüğüm kişi. * *
    #1200146 (serbest radikal, 24.01.2007 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

rahmimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rahmimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rahmimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sidney » 1494 » demir demirkan vs metin turkcan » toshiba daiseikai » meyve suyuna votka katmak » makarnayla matrax arasindaki en belirgin 5 fark » tugba ozay » haslet soyoz » eyup odabasi » materyalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games