rahmetli bir kere bile vermedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kere bile bir kere demeyen insan
  2. bir kere de bile bile insan
  3. bir kere senin nickinde bile ruh yok
  4. bir kere bile x yapmamis insan
  5. bir kere bile tahta cikamayan padisah
  6. bir kere bile bira icmemis insan
  7. ayni nehirde bir kere bile yikanamazsin
  8. bir kere bile camiye gitmemis insan
  9. bir kere bile yerli dizi izlememis insan
  10. bir kere bile es cinsel iliskiye girmemis insan

© 2008 - uludağ sözlük

rahmetli bir kere bile vermedi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rahmetli bir kere bile vermedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rahmetli bir kere bile vermedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» plastik fasulye » kapi carpsin diye basamakta durmak » burasi turkiye burdan cikis yok » rio de janeiro » carl sandburg » i don t wanna be a soldier » redwinemania » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » mucadele birligi platformu » ramazan da erzurum da oruc tutmamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games