rahatsiz sevgili 

kapat
  1. olmadık kıskançlıklarıyla adamı çılgına döndüren kıldan tozdan tuyden hasta olan sevgili çeşidi.
    #645361 (Cappucino, 18.09.2006 14:01 ~ 14:02)
  2. sevgilisini sevgili değil de başka herhangi bir şey gibi gören sevgilidir. * * *
    #645497 (danaid, 18.09.2006 14:52)
  3. yerinde rahat edememis sevgilidir. koltugu rahatsizdir, belini ağritmistir. özenle kaldirilip daha rahat bir yere oturtulur. baska bir modeli ise rahatsiz sevgilidegil rahat vermeyen sevgilidir. zaten o da tam anlamiyla sevgili degildir.
    #645523 (laxx, 18.09.2006 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

rahatsiz sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rahatsiz sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rahatsiz sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hitler ve siyonistlerin iliskisi » depreciation » antiochia ad tavrum » righteous kill » aczimendi » ben melamet hirkasini » move » bas agrisi » terry kath » maddi hasar » reich » ain t it fun » salla basini al maasini » el dorado » turk sanat muzigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki erkek hegemonyasi » sus ve yalamaya devam et » toplu emo katliami » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » dunyanin en yasli bakiresi » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » galatasaray » birbirine benzeyen unluler » sihirli balon » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » liv tylor un fil yutmus hali » ahmet yildiz olmedi » fenerbahce nasil duzluge cikar » baba ocagi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi