rahatsiz olmak 

kapat
  1. herhangi bir durumdan dolayı hoşnut olmamak. olay ya da durum istenilen şekilde olmamıştır, bunun değişmesi istenir. değişene kadar rahatsız olma durumu devam eder. ya da değiştikten sonra da devam eder: o durum ya da olayın başınıza gelmesine sebep olan kişi ya da şeyden rahatsız olunur.
    (fotokopini cektir git, 26.03.2008 02:27)
  2. çoğu zaman hasta olmak manasında kullanılır. genellikle de bir bayan bir erkeğe karşı hasta olduğunu anlatmak için kullanır.

-hayrola nazmiye hanım solgun gözüküyorsunuz.
    +evet necmettin bey rahatsızım da biraz.
    (cunda adasi, 26.03.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turk erkegi » kameraman feridun » zonguldak » mew » suleyman demirel » le meteque » ogretmene hojam diyen ogrenci » torrent arena » torul un tarihi eserleri » uludag sozluk moderasyonu » lokese » au sbf » nigde » cildirma » annabell lee » dokum » migfer » bencil insan tavirlari » andriy shevchenko » warum diyor » basligi okurken kusmak » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » goztepe birinci ligde » herkese lolo bana da mi lolo » guzel olmadiklari halde guzel sanilan kizlar » sattim kanalturk u cok param var artik » ritalin » templar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa