rahat takilan yazarin pust bellenmesi 

kapat

1. bu; sözlük camiasının sanallığından mütevellit tezahür eden bir problemdir.
    sanallık; tam tanıyamamayı, yanlış anlamayı getirir ki çok acıdır efendim bu.

kimi yazarlar ağır abi modunda takılırken kimileri sözlüğü bir deşarj mekanı belleyip yalnızca makara takılırlar. e bu da kişisel tercih mevzusudur yorum gerektirmez.

lakin şöye bir durum var sankim ;
    rahat takılan, makarasına birbirlerine laf sokan, kendi aralarında eğlenip, şakalaşıp birbirlerine küfür bazlı entrysel pandik atan ve yarı artistik patinaj entryleri ile stres atan yazarlar kınanmakta siktir lan artist lafızlarına hedef olmaktalar.
    küfür içeren masum entryleri pezevenk sözüymüş gibi ciddiye alınıp karşı çıkılmaktadır.

aslında her ne kadar mütevazi bir görünüm sergilemese de hava atmak gibi bir niyet gütmeyen yazarlara karşı bazı ön yargılar öteki yazarların derinliklerinde ne acıdır ki zaman zaman hasıl olmakta.

işbu sebepten; iyi niyetli olan ve geniş ruhlu olup rahat takılan yazarlarımız gücenip alınmaktadırlar. puşt yaftasına tabi tutulmaları ruhlarında kapanmaz yaralar açmakta mı ? ... o kadar da değildir herhalde. ama umursanmasalar ve kendi hallerine bırakılsalar, mahsustan girdikleri makara entryleri ciddiye alınmasa ve puştluk yaftası yemeseler de yalnızca okunup gülünüp geçilseler hoş olmaz mı ?

böylelikle sözlüğün neşesi artar diye düşünüyorum.
    bir soru işareti ile de (bkz: yanlışsam söyle)başlığını önünüze bırakıyorum.

sevgili yazar arkadaşlarımızdan temennim; bu rahat tiplerden alınıp üzülmemeleri, onları kendi hallerine doktor önerisi olarak bırakmalarıdır.
    bu arzumu sözlük camiasının pek mümtaz yazarlarına bu başlık altında beyan etmiş oldum.

*
    #651333 (Mosquito, 20.09.2006 18:16 ~ 18:17)
  2. baskıcı şekilde yetişen ülkem insanlarının arasından bazıları çıkar ki biraz rahattır. fırlama olarak da değerlendirilir. sallamaz tavrı baskalarını biraz sıksa da en iyisini yapmaktadır.
    #651340 (darwen, 20.09.2006 18:19 ~ 30.09.2006 14:04)
  3. tdk'ya baktım iki anlamı var puştun.

1. Eş cinsel erkeklerin cinsel zevklerine hizmet eden sapık erkek çocuk.
    2. ünlem Ağır ve kaba sövgü sözü.

lan mosq eğer bana puşt derken 2. anlamını kullandıysan sana sözüm yok severim seni. ama diyorsan ki "ibnesin, sapıksın" problem çıkarırım.

tanım : rahat takılan yazarlara ağır ve kaba sövgü sözü etmektir. (de mi?)
    #651359 (deep, 20.09.2006 18:25)
  4. Niyetimiz kimseyi kırmak değildir.
    Şuradakini buraya koymak değildir.
    Arada bir zülfü yare dokunduk.
    Tam yerine rast geldi manzara koyduk.
    #667057 (Mosquito, 26.09.2006 04:56)
  5. aslında internet ortamında da olduğu gibi görünmeye çalışan kişinin abuk sabuk tepkilere maruz kalmasıdır.
    #677432 (chilavert, 29.09.2006 16:22)
  6. (bkz: deep sözlüğün 1 numarasıdır)
    #677449 (karga, 29.09.2006 16:27)
  7. baskıyı sevmeyen yazarın rahat tavırlarını yadırgayan yazarların içine düştüğü bunalım. oysa rahat yazarlar sözlüğü rahatlatma telaşı içindedir.
    #1626206 (arabaciarabayatasget, 09.05.2007 22:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rahat takilan yazarin pust bellenmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rahat takilan yazarin pust bellenmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rahat takilan yazarin pust bellenmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rahat takilan yazarin pust bellenmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.