raging silence 

kapat
  1. 17. uriah heep albümü. 1989 tarihli.

hold your head up
    blood red roses
    voice on my tv
    rich kid
    cry freedem
    bad bad man
    more fool you
    when the war is over
    lifeline
    rough justice
    #2288461 (dolayli zarf tumleci, 09.09.2007 17:44)

© 2008 - uludağ sözlük

raging silence başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. raging silence ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu raging silence nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ab grubu izleyici » gaba » babayaro » herry » haybeden gercekustu ask » the way i am » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » sol framein irzina gecmek » bakkal insani » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » justified » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » ciplaklar kampi uyari levhalari » ac misin tok musun » genelevde hersey dahil uygulamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lee ritenour » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » bettyboo » psikojen koma » turkmetalbands com » nebkheperouri » bevliyeci sevgilisi olan erkek » serbetli tatlilar » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » hayata dair ic burkan detaylar » bira » ajda pekkan » tomer » ne olacak bu sagin kompleksi » hayati dogaclama yasayan insan