rage against the machine 

/ 3
kapat
  1. rock'n coke ta cikmasi beklenen grup. resmi aciklama yok ama dergiler suanda oyle yaziyor.
    #3228912 (imagine, 04.04.2008 14:26)
  2. bir zamanlar "para peşin, rage against the machine" gibi iğrenç bir espriye malzeme olmuş, müzikleri ile kudurtan grup.wake up şarkısında yırtınırcasına uyanmak gerektiğini hatırlatır.
    #3228935 (vurursa gol olur, 04.04.2008 14:34)
  3. şarkılarının çoğu öfkeli ve feci gazdır. ne vakit dinlerseniz dinleyin aynı gazı size verir. nefistir!
    dilerseniz bakınız bakınız (bkz: http://www.ratm.com)
    #3388433 (sprnova, 12.05.2008 18:31)
  4. (bkz: bullet in the head)
    #3388439 (viva la fidel, 12.05.2008 18:32)
  5. okan bayülgenin televizyon makinesi adlı programında''this machine in my head''adlı şarkıyı söyleyen grup elemanlarının aklından bi türlü çıkaramadığı grup.
    #3458897 (soulcan, 28.05.2008 13:25)
  6. (bkz: halay cekerken ratm dinlemek)
    #3489194 (hyperion, 03.06.2008 21:04)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

rage against the machine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rage against the machine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rage against the machine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rage against the machine. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gaza getiren sarkilar » zack de la rocha » killing in the name of » kacak kelebek yakalansin kumpanyasi » crossover » ratm » tom morello » altay » eksponansiyel » testify » the battle of los angeles » tytz » sinifta istiklal marsi okumak » sahtekar » wake up » sleep now in the fire » acilan basliklara sacma demek » guerilla radio » punk » know your enemy » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » pes 2009 » desiree » igrenc sirin » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » ask suclari mahkemesi » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » alpet torojet » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » yemekteyiz nail » yagmur yagarken altina isemek » feather weight » zamani durdurma istegi » ayrilikci abhazya tavugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » elinde ekmekle top oynayan veletler » eski pusku » devrimci milliyetcilik » hic favori entryi si yok » kara carsafin carsafa donusme sureci