rafine zevk sahibidir sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rafine zevk sahibi yazarlar
  2. rafine tuz
  3. rafine
  4. rafine zevkler
  5. isin sirri olinde iki kere rafine
  6. isin sirri olin de iki kere rafine
  7. sanirim
  8. sanirim bakireyim
  9. ondandir sanirim
  10. sanirim kor oldum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» acun ilicali » adamin duburunden kil yolar » it s gonna be me » renin » feke nin tarihi eserleri » liberal olan uuserlar » radyo sol » direc t » osman nuri sozkesen » cemisgezek in tarihi eserleri » sayisal elektronik » kose yazari » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » alesta personel » istikbal » babanin tarihi eserleri » delicay kalesi » turkceye giren yabanci kelimeler » penguen » akp nin tribun amigosu » abdullah gul un pelerin giymesi » samuel etoo nun galatasaray a goz kirpmasi » coca cola » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » hamdi bey vs jacop » isitme engelliler icin seks filmi » ayse hatun onal » sony ericsson j220i » kral faruk gibi para yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa