radyo uludag butonu icin 1 dakika saygi durusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. radyo uludag butonu icin 1 dakika entry girmeyelim
  2. sozlukte ata icin bir dakikalik saygi durusu
  3. terorist sehit icin saygi durusu
  4. joseph barbera icin 1 dakikalik saygi durusu
  5. saygi durusu icin ereksiyonu yariya indirmek
  6. radyo uludag butonu
  7. saygi durusu
  8. bir dakikalik saygi durusu
  9. mac oncesi saygi durusu
  10. sahte saygi durusu

© 2008 - uludağ sözlük

radyo uludag butonu icin 1 dakika saygi durusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. radyo uludag butonu icin 1 dakika saygi durusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyo uludag butonu icin 1 dakika saygi durusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bursa » phoibos apollon » kar yagarken denize giren insan » ugur arslan kuru » spiritualizm » sevgilinin regl oldugunu soyledigi an » okudugu entry nin yazarina bakmayan yazarlar » bu ani daha onceden yasamistim sanki » kizlarin sunnet olmasi » tormentor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games