radyo ilef 

kapat
  1. fm 91.8 den yayın yapmakta olan, ankara iletişime ait olan kaliteli ve özgün yayın yapan,ankaralıların istedikleri yerden dinleyebilecekleri, diğer vatandaşlarımazın intrnetten dinleyebilecekleri http://www.ilef.net türkiyenin ilk üniversite radyosudur. Bakın rtük kayıtlarına.Kuruluş biçim bakımından.ayrıca içerisinde kaliteli hocalar barındıran benim eski atolyem.
    #1073513 (il010471, 29.12.2006 02:03)
  2. radyo foreks'in gümlemesi, radyo nostaljinin salaklamasi, joy f.m.'in cozutmasi neticesinde büyük bir boslugu dolduran radyodur. simdi sayelerinde kotanin irzina nasıl gecmem hesaplari yapmama vesile yapmiş olan radyodur.
    #2458054 (mulayim, 11.10.2007 19:45)
  3. türkiye nin ilk üniversite radyosu olmasına rağmen pek fazla gelişememiş olan ankara üniversitesi radyosu.
    #2867130 (espressivo, 20.01.2008 11:16)
  4. sabahları dünya'nın çeşitli ülkelerinden çaldıkları güzel hareketli şarkılarla güne iyi başlanmasını sağlayan radyo.
    #3685273 (rosava, 19.07.2008 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

radyo ilef başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. radyo ilef ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyo ilef nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisi icin en yakin arkadasi satan insan » duymakistemiyorum » heavy metal felsefesi » dave baba » gone with the sin » the shirelles » bas gaza » evlenmek isteyen yazarlar » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » ihsan oktay anar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games