radyo bogazici 

kapat
  1. boğaziçi üniversitesinin internetten yayın yapan radyosu.
    iletişim fakültesi olmayan üniversitelerde vericyle yayın yapılamadığından radyonun yayınları internetle sınıflıdır.
    battle of bands en önemli aktivitelerindendir.
    ayrıca her sene düzenlediği müzik ödülleriyle medyanın odağındadır.
    arkasına cnntürk frekans grubu ve tüm dream tv yi almış olan boğaziçi üniversitesi öğrenci girişimi.
    #963064 (gogo, 07.12.2006 14:57)
  2. üstadı (bkz: sagopa kajmer) yılın rapçisi seçip gözüme girmiş bogaziçi üniversitesinin radyosu...
    #1661913 (KALAMARA41, 19.05.2007 14:02)
  3. 1993'te ilk kuruldugunda 25 watt'lik bir verici ile yayina gecmis, ancak ardindan internet radyoculuguna mecburi transfer yapmis guzide universite radyosu.
    #2633669 (lykeion, 26.11.2007 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

radyo bogazici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. radyo bogazici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyo bogazici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » g56ogle » nazareth » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » sacriter » konusmak varken sacmalayan insan modeli » 1 0 2 » cehennem » julius wilhelm richard dedekind » haluk bilginer » metalheadtr com » the midnight meat train » bogaz agrisi » ortasi delik sabun » 12 mart 1971 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prisoner » uludag sozluk moderasyonu » sanri » sabahat akkiraz » othello » sozlukteki otlar boklar » womanizer » hayata dair ic burkan detaylar » ne yaptim biliyor musun » tech 21 » macerayisevenadam » uludag sozluk eskisehir zirvesi » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » firedod » kisaltmalarin ek almasi