radyo aspirin 

kapat
  1. ilaç gibi radyo hehe tamam kral fm den caldım ama bu demek değil ki kral fm dinliyorum bi ara duymuş olabilrim. sinsi sinsi güldüğünü görüyor ve hemen entryne eksi oy veriyorum.

velhasıl yeni bi radyo işte. ben kurdum evet. basın yayın özgürlüğü. basın benim burda. yayın da benim özgür olan da. oturun adam gibi lan. alemin kralı benim

kuzucugum velev ki eglenmek için yapılmış öyle birşey. şu adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.radyoaspirin.tr.gg

bayilikler verilecektir. *
    #3654878 (what if, 12.07.2008 17:17)
  2. flatcast 5 varken, 4.16'yı kullanan radyo.
    #3654916 (bozuk turntable sahibi dj, 12.07.2008 17:28)
  3. flatcast 5 varken, 4.16 yı kullanan şuursuz radyo. modifiye etcez bi ara dur be adam. bu ne adam sendecilik bu nasıl kendini bilmezlik bu nasıl bir sstem. sistemin çarkları olmuşuz dönüyoruz datlım.

çıkarken ışıgı gapaüü gülüm.
    #3654952 (what if, 12.07.2008 17:39)
  4. her gün bi tane almak gerekir diye iğrenç bi espri yaptıran radyo. şimdilik iyi şeyler çalan mütevazı bi yer.. olay neymiş diye gelen herkese dj'lik teklif ediyorlar. teklifi kabul edecek ağzı laf yapan içinde bi yerlerde dj ruhu barındıran elemanlarla büyüyüp gelişecektir umarım. ismiyle ilgili "aspirin yapmayın" diye bir iğrenç espri daha yaptım mı what if'in gönlünü etmiş oluruz artık. bak yazdım radyon hakkında bir entry *
    #3654977 (mykalkan, 12.07.2008 17:45 ~ 17:48)
  5. "hapı yuttuk" sloganıyla yayın hayatını sürdüren radyodur. yayına girer-girmez "sound" düğmesine basarak eğlenceli vakit geçirebileceğiniz yer. şaka lan şaka iyi parçalar çalıyor kereta.
    #3657561 (stillborn, 13.07.2008 05:02)
  6. iğrenç radyo, hiç girmeyin, dinlemeyin, bi boka benzediği de yok, sohbet desen, kimsenin salladığı yok, seviyesiz de ayrıca. djler habire milletle inatlaşır filan, saçma bi oluşumdur. uzak durulması gerekendir. ben öyle yaptım. *
    #3657568 (point dorgue, 13.07.2008 05:06)
  7. (bkz: ilaç gibi radyo)*
    #3657571 (nvrs, 13.07.2008 05:08)
  8. genel müdürlüğü teklifini elimin tersiylen evet tersiyle değil tersiylen ittiğim radyodur.
    hatta şahsım için açılmış radyodur, eğer itirazı varsa açanın buyursun söylesin... hea ama kuvvetle muhtemel cuma gecesi bir yayın yapacağım hem de hiçbir ücret talep etmeden... bak bunu babamın oğluna yapmam, bilesin...***
    #3680453 (gazoz_kapagi, 18.07.2008 01:43)
  9. birazdan yayına başlayacak ve coşturacak radyodur.
    #3797825 (lost control, 10.08.2008 15:24)
  10. itiraf etmeliyim ki buna bayılıyorum.
    #3797828 (fevkaladenin fevki, 10.08.2008 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

radyo aspirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. radyo aspirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyo aspirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oguzhan ozyakup » rap vitamin » arzu caglan » gemicik » turbanli » benighted » muz kokulu sampuan » polat alemdar dan kafa yemek » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » haci yagi » basarili turbanli kadin olmamasi » stop hammertime » disco inferno » kanada » hadi uyuyalim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » medya canavari » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » akalkuli » koylerin eski isimleri » cevir kazi yanmasin » interview » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » debit » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » ibrahim kas » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » zeka kupu » bir seylere inanma ihtiyaci » birbirine benzeyen unluler