radyasyondan kacarak kurtulabilecegini sanmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. radyasyondan kosarak kacmak
  2. ufolara sarildim radyasyondan yarildim
  3. ido yu ibo nun sanmak
  4. chp yi sol sanmak
  5. sanmak
  6. pi yi 22 bolu 7 sanmak
  7. sozlugu msn sanmak
  8. kizlari mal sanmak
  9. her adanaliyi kro sanmak
  10. hayati bir bok sanmak

© 2008 - uludağ sözlük

radyasyondan kacarak kurtulabilecegini sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. radyasyondan kacarak kurtulabilecegini sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyasyondan kacarak kurtulabilecegini sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet muzesi » actigi belalti basliga paso entri girmek » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » roman shirokov » maddi hasar » yobaz yazar ara fasilitesi » kurtalanekspress » kazin ayagi oyle degil » birgun » kitap okumayanlardan sabun yapmak » insani anlamsizca mutlu eden seyler » me gustas tu » scorpion flower » iki esli ustegmen » cukurova universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » josh holloway » kahve » icinde patlasin » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » fc homburg » triarii » dunyanin en iyi rock grubu » serefsiz diferansiyel denklemler » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » debit » firca baget » salvarli et » deli osman » eshab ul kehf » beni al