radyasyon yuklu sevgiler 

kapat
  1. cep telefonunun icat olmasında ve özellikle gsm operatörlerinin cep partner vb. kampanyalarından faydalanan çiftlerin sevglileridir. sabahlara kadar telefon kulaklarından düşmez , gün boyu boyunlarında asılı durur... hatta telefonda sürekli kavga eden çiftler bir araya geldiklerinde neden kavga ettiklerini bile anlamazlar. radyasyonun ciddi baş ağrısı vb. etkileri olduğu düşünülürse sevgilerimize teknoloji ile radyasyon yüklemekteyiz hep birlikte . **
    #1567693 (lavinya_, 25.04.2007 10:03)
  2. Günümüz teknoloji kültürünün civcivlenmesiyle,artık bireyler karşı cinse değil,telefona aşık olmaya başlamışlardır,telefonu pipisine götürüp titreştiren insanlardan tutup,cinsel arzulu hareketlere yeltenmelerine ragmen kimse buna bir dur dememiştir,kapaklarını üç,beş günde bir değiştirip yorgan altında telefonunu saklayıp uyuyan bu bireylerin ortak özelliği heran gelecek bir habere karşı duyarlı olmalarıdır.

Ne yazıkki bu dünyayı kurtamya çalışan arkadaşlarımızın kimse elinden tutmadıgı için,artan enflasyonla birlikde kontorsüz kalmaları kaçınılmazdır. Ama yılmayan bu gençlik 'çağrı' denen ulu hikmeti farkedip yoluna devam etmektedir.

1 çağrı 'seni düşünüyorum'.
    2 çağrı 'nasıl azdım bilemezsin'.
    3 çağrı ise, dinin getirdigi 3 kere boş ol,boş olla aynı statüyü taşır.

Bu gençlerimize allahdan rahmet eder,geri kalanlarada baş sağlıgı dilemekden başka bir şey gelmez elimizden.
    #1567720 (msnden devam edelim, 25.04.2007 10:20)

© 2008 - uludağ sözlük

radyasyon yuklu sevgiler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. radyasyon yuklu sevgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu radyasyon yuklu sevgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hrant dink cinayeti davasi » istanbulda cumartesi » ogrenci evinde yasanabilecek en dumur olaylar » sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek » wham bam thank you ma am » cinlerin 3 harfli deyince anlamayacaklarini sanmak » seri entry giren ibne » 34 gs 2045 » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » 2012 doomsday a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci