racon kesmiyorum adam dovuyorum 

kapat
  1. olaya hiç bir artistlik yapmadan dalma işidir.

-arkadaşlar usadt' a itaat edeceksiniz.
    +sen kimsin lan racon kesiyorsun?
    -çoatçut%(!%şapadazodank!!bam^tang!!!
    +racon kesmiyorum adam dövüyorum akıllı olun döğerin!
    #333834 (scarface, 10.06.2006 04:01 ~ 04:02)

© 2008 - uludağ sözlük

racon kesmiyorum adam dovuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. racon kesmiyorum adam dovuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu racon kesmiyorum adam dovuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankara » drive » mustafa denizli » turkler ve uzayli atalari » lanli lunlu baslik ekolu » boslugabagislanansozler » bir zamanlar » 12 gun tuvalete cikmamak » aaal sozluk » platonik ask » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » football tycoon » max payne 3 fall to the dark » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » for the girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kenofobi » kufur etmeden kufur etmek » ville laihiala » fighting force » yaran msn nickleri » stairway to heaven » turkiye de devlet teklif ediyormus » kisiyi suc islemeye iten etkenler » izmir » asiret dugunleri » besiktas » namarak » kufurlu atasozleri » sabetayist » sensodyne