rachel green 

1. her daim erekt gögüs uclariyla etrafta fink atan friends'in en kaltak karakteri.
    #112470 (aftermath, 13.03.2006 04:59)
  2. onuncu sezondaki, rachel's going away party adlı bölümde, akdenizlilere mahsus balıketi dilber havasını mükemmel yansıtmış, girit li genlerinin hakkını vermiştir. ben bu hatunu,dizinin hiç bir bölümünde bu kadar şiddetli arzulamamıştım.
    #2968225 (sol eliyle dusunen adam, 07.02.2008 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

rachel green başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rachel green ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rachel green nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » metin oktay » metalcilerin genelde gay olmasi » votka » 208 67 222 222 » cigdem » serbest meslek » cnn » ertugrul saglam in harcanmasi » subjektif entry » gozyasi » bir canim var al senin olsun » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » early bird » dusunmekte zorlanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taraf olmak » doldur bosalt » zeyno baran » asli aydintasbas » oha dedirten gol videolari » toskuru » disko krali » kendi sessizligine gomulmek » iserken bir eli duvara dayama » bayilik » gokdeniz karadeniz » kars fen lisesi » yaran facebook uyarilari » unplugged in new york » sayid jarrah