r tayyip erdogan in cankaya ya cikartma yapmasi 

kapat
  1. şu anlamlara gelmektedir:
    1.tayyipin köşke çıkması
    2.tayyipin partiden birini çankayaya yerleştirmesi
    3.tayyipin çankayayı ele geçirmesi
    ve en kötüsünün hangisi olacağı ısrarla merak edilmektedir..
    #1483076 (ardarda3, 02.04.2007 13:36)
  2. (bkz: tayyipler alemi) * *
    #1483142 (africa, 02.04.2007 14:04)
  3. "tayyibi çankayadan çıkarma" yapılması şeklinde de olabilecek eylem.
    #1483200 (unwanted, 02.04.2007 14:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

r tayyip erdogan in cankaya ya cikartma yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. r tayyip erdogan in cankaya ya cikartma yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu r tayyip erdogan in cankaya ya cikartma yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about r tayyip erdogan in cankaya ya cikartma yapmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» garabet melegi » nominal gsmh » louis isadore kahn » cankiri caddesi » edip sharabi » ben seni hak etmiyorum » aile bireylerinden gelen komik sms ler » peri tozu » ebru gundes » tenedos » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » gore gori chapa tipa rota hey » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » pinhani » george best » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » macit ozcan » oqqo » amina koyim facebook » ayrilik sonrasi esya krizi » beni aglatma » yorgun ve nazenin » axe africa » haydi ne duruyorsun » karadeniz caddesi » kafir kesen musluman kedi » yalnizligin ozel tarihi » alain de botton » sacit kayasu » deniz unel » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » yapan » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » nersoy asfer » sizi soyle alalim » gripken buruna sokulan pecete