r harfinin internet dilindeki yersizligi 

kapat
  1. son harfi r ile biten kelimelerde adı geçen harfin kullanılmaması ile baş gösteren yersizlik. gelio, bekliyo, seviyo vs. gibi yazımları bir de "konuşma diliyle yazıyorum" diye savunmazlar mı, şeytan diyor sık boğazını.
    #3193498 (tirnak icinde, 26.03.2008 19:32)
  2. (bkz: konuşma dili)
    (bkz: yakalayamaz kiiiiii)*
    #3193514 (citir gorunumlu bayat biskuvi, 26.03.2008 19:36)
  3. (bkz: konuşabiliyoyum ama r leri söyleyemiyoyum),
    #3193518 (fishing guru, 26.03.2008 19:37)
  4. (bkz: v leve dili dönmeyen insanlav)
    (bkz: r harfini klavyeden sökmü$ hayvanlar)
    (bkz: r harfinin altına börek kaçıran insanoğlu)
    #3193614 (speedygonzales, 26.03.2008 20:07)
  5. (bkz: ğleği klavyeleğden kaldığalım kampanyası)
    hağbiden geğek yok *

edit: bana da bundan sonğa spectg deyin
    #3193659 (spectr, 26.03.2008 20:19 ~ 20:20)
  6. (bkz: anlıyorum ama okuyup yazamıyorum)
    #3193679 (penguen pertev, 26.03.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

r harfinin internet dilindeki yersizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. r harfinin internet dilindeki yersizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu r harfinin internet dilindeki yersizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicortus » daniel tozser » napoleon bonaparte » turkcell » drive » izmir sozluk » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » kollama » sozlukteki rizeliler » no one there » kosheen » cebit » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » futbol kulubu » babam cok zengin benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » sport boys » the famous soas rebetiko band » pablo escobar » ali baris kurt » semahat geldiay » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » ankaragucluler saraba dustuler » islam da icki yasak mi sorunsali » ferhan sensoy » dus pesindeysen dus pesine » soul » paradox of cartography » facebook » fairson