qwer123 

kapat
  1. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3662036 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.07.2008 08:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

qwer123 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. qwer123 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu qwer123 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about qwer123. Copyright of the articles are belong to their authors.

» matias emilio delgado » ozel okul avantajlari » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » tez gel yarim » adami zorla seovi eden basliklar » zall online » guvez » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » darussafaka » cristiano ronaldo » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » bolumunu sevmeyen ogrenci » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » che guevara » yoruk sucuk benzeri urun » edge » ben senin bildigin kizlardan degilim » yildiray ogur » ankara 7 cadde cafe classic » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » brasilia » phalaenopsis » cadi kazani » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » basbakanin geometri bilmemesi » sic semper tyrannis » arda turan » yag » baslik acip ayar verdim abi » sacma espriler » tehlikenin farkinda misiniz » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi