quorthon 

kapat
  1. 7 haziran 2004'te kalp krizinden ölen bathory'nin gitarı,bası,davulu,klavyesi,vokali, herşeyi..asıl adı tomas forsberg olan quorthon isveçli black mark productions'ın varisiydi..

aynı zamanda 1993'te quorthon adında yine tek kişilik bir Alternative/Grunge Rock/Metal projesi vardır..iki albüm bir de ep kaydetmiştir..

1994 - album
    1997 - When Our Day is Through - ep
    1997 - purity of essence
    #1862570 (shencolog, 04.07.2007 14:42)
  2. bilinenin aksine 3 haziran 2004 te ölmüş, 7 haziran 2004 te cesedi bulunmuş, first wave of black metal dendiğinde grupların adını hatırlamanın yanı sıra ismini hatırlayacağınız nadir insanlardandır ve black metali thrash ögelerinden arındırıp bugünkü halini almasının arkasındaki kişidir diyebiliriz. bathory nin tüm albümlerindeki sözler kendisine aittir.
    #3053476 (de mysteriis dom sathanas, 24.02.2008 21:18)

© 2008 - uludağ sözlük

quorthon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quorthon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quorthon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eshab ul kehf » ama o benim dinimden degil » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » filmleri hayata uyarlamak » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » imge kitabevi » yasamsal tespitler » suriye » fifa 09 » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » d a » adolesan » amnezi » mirac » ergenekon cetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kahve » chatin » londra » ceza mahkemesi » the dive from clausen s pier » absurdite » depersonalizasyon » beat » opet » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » biyikli kadin » babaanneyle ayni odada uyumak » eskimolar turk mu sorunsali » yaran yanlis okumalar » medeni cesaret