quisquis abique habitat maxime musquam habitat 

kapat
  1. martialis'in deyişidir.anlamı şöyledir ; her yerde olan , hiçbir yerde değildir.
    #2805586 (ulubilgekisi, 08.01.2008 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

quisquis abique habitat maxime musquam habitat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quisquis abique habitat maxime musquam habitat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quisquis abique habitat maxime musquam habitat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamall » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » sevmekten kim usanir » erzurum » artik beni sevmiyorsun » galatasaray ve besiktas kardesligi » gezin » cassiopeia » muhafazakar aylar » nazim hikmet e nazim usta demek » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » 3mo amjha » roman shirokov » mirac » p s i love you » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egzorsizm » en adi orospu cocugu olmak » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » basbakana coban demekle caylak olunmaz » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » hayata dair ic burkan detaylar » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » dopamin » alisamadim » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » mr self destruct » son ask » hazar golu