quicksave 

kapat
  1. direk çeviri olarak "hızlıkaydet" manası taşıyan; pc oyunlarının vazgeçilmez özelliğidir.*
    #1094325 (scarface, 02.01.2007 15:05)
  2. genellikle f5 tuşuyla kullanılan oyun fonksiyonu. quickload da kardeşidir.
    #1094335 (meo, 02.01.2007 15:07 ~ 15:08)
  3. çok yararlı birşeydir kendileri ama bazende yanlışlıkla basarsınız oyuna kötü yerden tekrar başlamak zorunda kalırsınız. o yüzden ara ara normal save yapmanız önerilir.
    #1094373 (elekut, 02.01.2007 15:19)
  4. (bkz: ctrl s)
    #1094381 (no leaf clover, 02.01.2007 15:21)
  5. (bkz: quick share)
    #1094469 (zombi, 02.01.2007 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

quicksave başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quicksave ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quicksave nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burdur » iki esli ustegmen » black star » 1971 » fatih tekke ve batuhan karadeniz » agir abi » koylerin eski isimleri » meet me in kafkasin onu » fausto zonaro » serdar ortac tarzi dans » espresso » ota boka anket demek » klon imhotep » carmen electra » basbug ataturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » kate mosse » 9 crimes » enderun sevgiler » omur dedigin » seks icin alternatif tabirler » esra erol » bluevelve » suriye » cin halk cumhuriyeti » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » ergenekonu tersten dusunmek » ama o benim dinimden degil » latince bilen sozluk yazarlari » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser