quexjem 

kapat
  1. Dördüncü nesil yazar.*
    (Paranoyak, 13.08.2007 12:59)
  2. tanıdık bildik yazar. şimdiden sözlüğün en etkin yazarlarından.
    (yasakani, 14.08.2007 15:00)
  3. deviantart daki quexjem o mudur diye merak ettiğim yazar.

edit: o imiş.

edit2: *
    (finally free, 15.08.2007 10:39 ~ 07.02.2008 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» open your mind » bana arkadasini soyle » nail biting » otolog » ulassbora » daragacinda olsak bile son sozumuz fenerbahce » coco yagi » emre aydin » ermeni » fethi ahmet tosun » politika » goze » turk futbol tarihini yakan sozler » sevgilinin osurugunu koklamak » evgeni plushenko » gol atip tribune kosmak » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » kurdistan » nazmiye guclu » nail polish » house md » hukumsuz » deniz eteke » yerli erotik dizi ismi onerileri » georgi jukov » sozluk okuma yazma dersleri » dorduncu kel tayyip » cay bardagindan dondurma yemek » kapali alanda sigara icenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa