que 

kapat
  1. latince bir ek. birbirine "ve" ekiyle bağlanan iki sözcükten ikincisinin sonuna, sözcükle birleştirilerek yazılır.
    #2103479 (stalker, 10.08.2007 02:44)
  2. genelde network bünyesinde satılan kaliteli mallara sahip giyim markası.kendi mağzası istinye park'ta armani'nin tam yanında bulunmaktadır.
    #3384748 (jhhj, 11.05.2008 20:53 ~ 21:00)

© 2008 - uludağ sözlük

que başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. que ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu que nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demokratik toplum partisi » kareem said » miehen tyo » samil basayev » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » turk » misvak » bavulunu toplayan dede » olympiakos » yaran yanlis okumalar » hic » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » can gidiyor » sinavda surekli konusan gozetmen » gloria golf resort » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » kimya diliyle olum » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » deniz demiroz » rand corparation » inekli koyu » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » gripin » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hemsehricilik » anti din ekibi » bana bagiramazsin diyen sevgili » babanin mesaj gondermesi » devamli bel alti baslik acmak