quatele 

1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3585550 (AeroZeppelin, 26.06.2008 17:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

quatele başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quatele ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quatele nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about quatele. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yarak » serguzest » fenerbahce vs galatasaray » mustafa kemal ataturk » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » isn t love » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » kelly pensi » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » sadece yildiz bakiniz okumak » bu bir yoklugun hikayesidir » iett nin yeni akbil kutulari » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » moderatorlugun kaldirilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pervane » congrafuckinlations » maslaktan 4 levente gelme rekoru » dying in your arms » fox tv » yurekte golge birakanlar » cumhuriyet halkevleri » i love you phillip morris » adam sirasina gecmek » opera vs firefox » les » meclise giren kene » shopping tv » ataturk un kurdugu cumhuriyet » tpjd » gossip girl » turk kizlari » futbol asla sadece futbol degildir » sozlukculerin blog adresleri » hayat serdar ortac i neden yoruyosun