quantum30 

kapat
  1. bir harddisk markası. ayrıca yeni bir 4.nesil yazar. hayırlı olsundur. *
    #1596226 (pamuk proton ve 7 elektron, 01.05.2007 23:06)
  2. bana kuantum fiziğini hatırlatan, kuantum fiziği de bana organize işleri hatırlattığından, bana organize işleri hatırlatan yazar.

yazarlığı hayırlı olsun.
    #1610938 (imitasyon, 05.05.2007 17:48)
  3. garfield'in bos konustuguna inanan yazar. pkk bayragi onunde sarki soyleyen, "apoyu ozledim" diyen serefsizi savunanlardan hoslanmayan yazar. evet yazar.
    #1622158 (quantum30, 08.05.2007 20:42)
  4. teror ve yandaslariyla ilgili her yazdigi yazi bazilarini rahatsiz eden ve hemen kotulenen yazar. O serefsiz teror destekcilerine burdan guluyorum *
    #1681920 (quantum30, 24.05.2007 19:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

quantum30 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quantum30 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quantum30 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about quantum30. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » yasak meyve » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » nike mercurial rose » childless woman » guardado » eurovision a azerbaycan in katilmasi » turkiye » turkiye de sokakta kalmak » leyton orient » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » martyns » 0532 » klavye tamircisi » jeodezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 30 kasim 2008 » franky four fingers » yikilsin camiler acilsin akm ler » louis isadore kahn » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » citigroup » aleko bacanos » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » muduru got etmek » fuat ercan » acele etme » tavla » 187 ride or die » uc kirmaya baslayan rotring kalem » montajelemani » anlamazdin » kaderimsin » huseyin altuntas » umran baradan » adami zorla seovi eden basliklar