quafin 

kapat
  1. hoş gelmiş dördüncü nesil yazar. sanırım meslektaşım.
    #2603240 (larker, 18.11.2007 15:05)
  2. bir girisinin çok güzel olduğunu söylemem üzerine aynısını bana söylemiş güzel girileri olan ve nazik bir yazar.
    #2974975 (bush un metresi olan ayi, 09.02.2008 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

quafin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. quafin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu quafin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» violent revolution » amnezi » dafne » enderun sevgiler » onur kaya » korkuyoruz » buyuk mustafa » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » yanlis anlasilmis sarki sozleri » brothers of the lame » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » bascavusoglu camii » muhafazakar aylar » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » arjen robben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur altinda opusmek » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » islam channel » baba ocagi » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » muz kokulu sampuan » behavioral autogynephilia » ilker basbug » asimo » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » degeneration » bi bucuk iskender » alisilmadik seyler