qsefthuko 

kapat
  1. (#1178591) çok bilgili, o çok fazla bilgileriyle ahkam kesen bir kardeşimiz. fakat ne hikmetse "A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic." sözünü marilyn manson'a atfetmiş. "stalin olmasın o sözün sahibi?" diyorum kendisine. güzel ahkamlar dileği ile.
    (thedewil, 20.01.2007 02:02)
  2. sözlüğe ayar yiyerek başlamış, bir hos geldin diyelim bari.
    (yasakani, 06.02.2007 05:42)
  3. doğum günü çocugu serefsiz. **

edit: gülmeyi unutmusum **
    (swindler, 08.02.2007 00:33 ~ 01:14)
  4. doğumgünü kutlu olasıca yazar. ren geyiği kılıklı heteredöt.*
    (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 08.02.2007 22:08 ~ 22:11)
  5. sözlüğe mhp propagandası için teşrif etmiş yazar.
    (diyonsos, 23.07.2007 02:08)
  6. dtp* propangandası yapsa bu kadar dikkat çekmeyecek, sürüde fark edilmeyecek yazar.
    (qsefthuko, 24.07.2007 21:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kredi karti yuzunden olecegini soyleyen baba » ucler » tarihdegilhatalartekerrureder » dert sahibi olmak » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » domatesli pilav » olumun farkinda olmak » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » oguz saygin » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » butun gun msn de takilan tipler » ama hangi ataturk » alevi sozluk » anne terligi » nasyonel grafik » torul un tarihi eserleri » hidayet turkoglu » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » feridun duzagac » karanligin lideri » closure » salvador dali » es durumundan cevresi genis olmak » yaratici msn nickleri » as i lay dying » oyuncakdunya » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » dunkin donuts » margin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa