qosito 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3101416 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 06.03.2008 13:59)
  2. trabzonspor taraftarları adına haddim olmasa dahi teşekkür etmek istediğim yazar. hoşgelmiş.
    #3133928 (jansoldier, 13.03.2008 19:10)

© 2008 - uludağ sözlük

qosito başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. qosito ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu qosito nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ummugul » konsolidasyon » bilgi icerikli entry » sehit olmak icin askere gitmek » rafael van der vaart » unutulmaz aktorlerden unutulmaz replikler » entry baslik uyumsuzlugu » sozlukte sican sicana » ergenekon iddianamesi » fontana di trevi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci