qb 

kapat
  1. amerikan futbolundaki quarterback'in kısa yazılışı ve söylenişidir. ayrıca adı kubilay olanlar için iyi bir lakap da sayılabilir kanımca..
    #2872670 (intensivecare, 21.01.2008 10:02)

© 2008 - uludağ sözlük

qb başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. qb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu qb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zalgiris kaunas » k i n » britney spears » pagan fears » imhotep » satis rekoru kirabilecek urunler » akasha » ho amca » abwehr » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » sozlukteki hristiyanlar » 208 67 222 222 » ac gitsin » kemik » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gel guzelim gel » fernando jose da silva freitas meira » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » radak emikis » toshiba » also sprach zarathustra » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » ncldlbz » abdurrahman dilipak » brick top » en erken bosalma rekoru » durex elite » ufo muzesi » korkusuz » seri eksi oy veren ibne