qaq 

kapat
  1. msn de arkadaşa aq yazdığınızda alınabilecek bir cevaptır. 'koy a.ına koyim' manası taşır.
    #3636055 (cernobildensagcikmisuranyum, 08.07.2008 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

qaq başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. qaq ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu qaq nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» araba killanan erkege oral seks yapmak » nazim hikmet memleket » ebonit » ho amca » uzun asklarin kisa vedasi » aknefug » unplugged in new york » ipsiz recep » kendini feda etmek » sair uuserlardan siirler » yaran seyler » istifa konusmasi » baklava » lost un en guzel bayani » kemik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunya » blog 27 » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » var misin yok musun » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » sakaeli kaya mezarlari » araba kullanan erkege oral seks yapmak » tren yoluna para koymak » arog » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » sevisirken dinlenecek sarkilar » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » star wars » gecen yil bu zamanlar