pygmalionizm 

kapat
  1. yunan mitolojisinde, kendi yarattığı afrodit heykeline aşık olan pygmalion'dan esinlenerek ortaya çıkan, kişinin kendi yarattığı esere aşık olma durumu.
    (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 08:54)
  2. (bkz: çizdiği karikatüre bakıp otuzbir çeken insan)

edit: varmış la böle bişi:

(bkz: kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek)
    (soul forged sin, 26.09.2007 03:48 ~ 03:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ogretmene hojam diyen ogrenci » karayazi nin tarihi eserleri » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » kavak yelleri » crystal family resort hotel » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » ornitin devri » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » rapidshare den nefret etme nedenleri » cort x2 bp » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » acun ilicali » samsun 216 » templar » sivilce » hale caneroglu nun bacaklari » samsat in tarihi eserleri » 06 gel 31 » nihat dogan was here » malatyaspor » cheap death » muslima com » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » koponesti » bir kuvet hikayesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa