putting out 

kapat
  1. pre kapitalist dönemde evlere iş verme sistemine verilen isimdir.tüccar evlere hammaddeyi verir daha sonra ürünü alır ve pazarda pazarlar.
    #3622809 (dreamsworkers, 05.07.2008 13:10)

© 2008 - uludağ sözlük

putting out başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. putting out ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu putting out nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokhan gonul dostlari » huysuz ve tatli kadin » oldum de uyandim » medya canavari » anket memis » tenacious d » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » mardan palas » billy corgan » hazar golu » ampulik » dusunce akimi yavaslamasi » bon iver » biyikli kadin » fausto zonaro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » attorneyship » sulfur kokusu » killi olmak » deniz feneri dernegi » kirli » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » akp nin ataturk sevgisi » abazanligin sonu » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » bayan sozluk yazarlari » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » gozyasi » cem yilmaz » muhafazakar aylar » conduct disorder