purplepain 

kapat
  1. nouvelle vouge seven yazarcan.
    (bob marley faruk, 23.09.2007 10:35)
  2. hos gelmıs yenı uuser. nıckler de benzıyor hakıkaten. dıkkatımden kacmadı.
    (painkiller, 24.09.2007 01:23)
  3. düşme, vurma gibi dareler sonucu oluşan morlukların verdiği acı ya da ağrı.
    (Rtus, 26.09.2007 23:59)
  4. gelismeler butonuna basip, 8 Ocak 2008 tarihinde 21:17'da josef k tarafindan yazilan gelismeyi okumasini onerdigim yazar.

edit: bu entryi ayar olsun falan diye yazmadim, cogu kisi benim ayar verme meraklisi zaten olmadigimi bilir. sadece, yazarin sozluk formatina biraz daha uymasi amacli yazdim.
    (limon cicegi kolonyasi, 16.02.2008 13:27 ~ 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» too drunk to fuck » cukuyle tuz yalatmak » cehennetl » ismet berkan » zihniyet » luleburgazspor » sean penn » jacksparrow » dumlupinar denizaltisi » die frochliche wissenschaft » shantel » yaran facebook gruplari » kestane gurgen palamut » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » yesilalic kutsal alani » gercegi inciten papagan » grace is gone » denizi duyuyorum yine » alkis agasi » spread your wings » 84 44 114 44 » fistfucking god s planet » oryantalizm » norvecli balikci » ergun poyraz » bana soz ver » takvim » boga burcu kadini » haydi gel bizimle ol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa