purplemania 

kapat
  1. türkçe anlamı mor manyağıdır.
    purplemania olan kişiler herşeyin mor olmasını isterler.
    nerede bir mor görseler sanki mor rengine hipnoz olmuşcasına oraya çekilirler.
    her şeyleri mordur.
    mor oda vazgeçilmezler arasındadır.
    ilerde bir akım oluşturup purplemania adası kurmayı planlarlar.
    * * *

(bkz: purple)
    (bkz: mor)
    *
    #406725 (morfin, 08.07.2006 19:30 ~ 23.10.2006 22:43)
  2. Morfin için uygun bulunan tanım.Kendisine mormania da denilebilir.
    #406792 (italiano, 08.07.2006 20:09)
  3. (bkz: purple for life)
    #406830 (süpürgesiz cadi, 08.07.2006 20:36)

© 2008 - uludağ sözlük

purplemania başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. purplemania ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu purplemania nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1717 » pist sozcugunun kediler uzerindeki etkisi » dmitri lapikov » walter klemmer » mendil satan cocuklara hic para vermeyen tip » revazi mindorasvili » donanimhaber » beni ovme sozlerini birakiniz » zenginlerin soyledikleri yalanlar » hakan kadir balta goren sag acik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games