purepain 

kapat
  1. ikinci nesil çaylak. *
    #407684 (spectracef, 09.07.2006 04:39)
  2. programına uludag sözlük halkını bekleyen tembel koala.

http://84.16.252.109:8375/listen.pls
    #1067160 (purepain, 27.12.2006 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

purepain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. purepain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu purepain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bag it up » football manager 2009 » vakif prezervatifi » dun gece avatarini optum de yattim » instituto cervantes » anlayamazsin » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » bluevelve » pijamayla hirsiz kovalamak » siyah kan » yabanci gruplarin turkce mealleri » sadus » powerade » demonstration » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sesli dusunuyorum ben » sosyal demokrasiyi sol sanmak » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » erkek kardes » mardan stadyumu » yoneticihatasi com » sehirler arasi yolculukta uyumak » alice in hell » fenerbahce » ataraxie » enderun sevgiler » egzorsizm » nezle otu » klon imhotep