punk and roll 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. punk d
  2. oi punk
  3. pop punk
  4. punk o punk
  5. r i punk
  6. punk emo boy
  7. ska punk
  8. punk sai
  9. punk
  10. roll it over

© 2008 - uludağ sözlük

punk and roll başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. punk and roll ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu punk and roll nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yoneticihatasi com » kugulu park » yeni uuser olacaklara nick onerileri » birincil surec dusunme » memur olmak » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » instituto cervantes » demonoid » fight club izleyip vur bana diyen mal » nazim hikmet e nazim usta demek » gemilerde talim var » dwayde » maltepeli aslanlar » on your own » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cryptopsy » ataturk donse beklenen mansetler » autumnblaze » beyazit ozturk e ayar veren teyze » klon imhotep » biruni » fenerbahce » impossible brutality » uzun kot etek giyen turbanli » anket memis » ukteyi artilayan zihniyet » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » syme » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar