punjab 

kapat
  1. karunesh'in müthiş, enfes, leziz parçası. elektro-etnik müzik şaheseri...
    #1284103 (abra kadavra, 10.02.2007 07:11)
  2. buddha bar albümlerinin birinde dinlediğim -yanılmıyorsam nirvana lounge harika bir şarkı. büyük ihtimalle ağıt. aradaki keman soloyu dinleyip hayran olmamak mümkün değil.
    #1284203 (boltfire, 10.02.2007 09:32)
  3. post/neo-popüler hint müzğinin geldiği üst noktanın güzel bir numunesi olan bu enfes parçanın orijinal klibi burada;
    http://www.youtube.com/watch?v=R0E3FgJ_mT4 +
    #1424961 (abra kadavra, 18.03.2007 04:50)
  4. mükemmel bir karunesh bestesi.
    #1887664 (cryptic, 09.07.2007 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

punjab başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. punjab ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu punjab nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» midnight club los angeles » fotografcilik » cin cagirmak » ustune aslan iseyen adam » bulent serttas gibi terleme rehberi » cagri yilmaz » sirri elitas » adam adamin seytani » sadece olmemek icin yemek yemek » baba ben dun gece komunist oldum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci