pukkelpop 2008 

kapat
  1. 14 15 16 agustos'ta belçika hasselt'te geleneksel olarak gerçeklesecek muzik festivali. bu yil ki seribasi metallica, the killers ve sigur ros. ayrica sunlar da var, hepsi degil tabi ki:

editors
    within temptation
    soulfly
    soulwax
    bloc party
    the flaming lips
    manic street preachers
    dropkick murphys
    serj tankian
    the gutter twins
    stereophonics
    tindersticks
    stephen marley
    tricky

ve daha neler neler.
    http://www.pukkelpop.be
    #3622987 (medyun, 05.07.2008 13:50 ~ 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

pukkelpop 2008 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pukkelpop 2008 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pukkelpop 2008 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lupelius » gokhan gonul dostlari » the dive from clausen s pier » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » eski sevgilinin cisini tutamamasi » marti cigligi » p s i love you » caylakken 40 karakter siniri » yalardag » haci yagi kokulu sevgili » araba ile universiteye gelip hava atmak » komedi dukkani » sulfur kokusu » oguzhan ozyakup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » when the smoke is going down » bakrac » burhan altintop lost ta oynasin » not seni seviyorum » losing my religion » opet » milletvekili » tekrenkturkuaz » fatih tekke batuhan karadeniz » hayrunnisa gul » mirac » sozluk teki gruplasma » gerekli gereksiz killanan yazarlar » agir abi » dindarlara kin gutmek