pufff 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. puff
  2. puff daddy
  3. jigily puff
  4. power puff girls
  5. puff the magic dragon
  6. bir tas attim pencereye puff daddy

© 2008 - uludağ sözlük

pufff başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pufff ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pufff nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa aslani » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » reklam yasagi » lethe » christina aguliera nin acun a varim demesi » uslamlama » incir receli » groagh com » futbol tartismalari msn zirvesi » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » britney spears » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » enes » rafet el roman » gunaltay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaprak dokumu » alkolle kadin arasindaki benzesme » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » 999 tane ozel mesaji olan yazar » abdullah gul » abdullah avci » ayse ozyilmazel » miles davis » canta kullanmayan erkek » mistik guc » esen fizik » hamso » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » gel guzelim gel