psychobali 

kapat
  1. metal müzik hakkında felaket arşivi ve bilgisi olan,vokalist 4. nesil çaylak,yazar adayı.
    #1579865 (blasphemy, 28.04.2007 01:44)
  2. alice cooper'ın bed of nails'ini çok iyi söyleyen elektronik mühendisi 4.nesil yazar.
    #1583964 (blasphemy, 29.04.2007 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

psychobali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. psychobali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu psychobali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran fikralar » tesekkur edecekken rica etmek » yapma cocugum yapma evladim » sevsen ne olurdu » yeni asya » beni birakma » bisiklet » yaran diyaloglar » tnt » mesgale a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games