pssmst 

kapat
  1. henüz fark ettiğimiz üçüncü nesil yazar. **
    #1524176 (headacheda, 13.04.2007 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

pssmst başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pssmst ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pssmst nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » tasikardi » stifler » bulent ozdemir » the wind that shakes the barley » kasaba fotograflari » trevanian » degeneration » jakoben kemalist dugun alayi » kadin » sona dogru » yamuq » anlayis bekleyen sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burnu havalarda insan » mantikla din aramak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » the prestige » polemik yok mu yahu » kyle s mom is a bitch » yeter ki olumsuz olmasin oy » talabani barzani ocalan liderimiz » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » telepati » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » you are beautiful » yapay cim » mustafa karasu » eski sevgili